Slik unngår du den ultimate tabben i ferien

Publisert 12. november 2018

Marjareibogundersen Lørdag Buktadsc 0527

Foto: Marja Reibo

Samfunnet har bestemt at man skal ta ferie i juli. Dette bidrar ofte til et evig jag etter den perfekte sydenferien. Ferierende nordmenn lever i en konstant risiko for å gjøre fatale feil når de planlegger ferien. De glemmer å stille helt essensielle kontrollspørsmål, noe som dessverre fort kan få svært dramatiske konsekvenser. Les videre.

En feil veldig mange gjør er å ikke se på kalenderen og spørre seg: når er Bukta, egentlig? Tredje helga i juli kan det være lurt å ikke ha de helt store planene, nemlig. For da slipper du å gå glipp av tre magiske dager med rock, øl og sjømat i Telegrafbukta. Da slipper du å sitte i fjæra på Kreta og gremmes fordi du ikke tenkte seg om. Du slipper å se bilder på sosiale medier fra folkefesten, av de heldige som koser seg på festival i Nord-Norge, mens du sitter der – og ikke er med på moro. Dette er en feil altfor mange gjør.

Så når du planlegger ferien er det viktig å ta høyde for at du i perioden 18.-20. juli ikke har større bekymringer enn hvilke klær du skal ha på deg når du trasker feststemt ned til Telegrafbukta. Det er automatikk i resten.

Vi skal i hvert fall på Bukta!

KJØP BILLETT HER

Foto: Kristian Forsberg

Foto: Kristian Forsberg

Andre artikler